Monday, June 29, 2009

Bulan


duh ...
bulan ieu kuring tulungan
hate teh asa teu puguh
asa poekan ngalengkah
teu aya harepan

duh ...
angin pangbejakeun kapanutan
kasono jeung kacinta
anu teu bisa ditahan
hayang geura panggih

bulan kudu kumaha
kuring ku hayang geura patepung
dimana atuh dimana
panutan nu dipitineung
kumaha atuh kumaha
kuring teh ku hayang geura papanggih

duh ...
bulan ieu kuring tulungan
hate teh asa teu puguh
asa poekan ngalengkah
hayang geura panggih

title : bulan
artist : unknown
length : 00:05:07 mp3 format

download kawih sunda "bulan" click disini

14 comments:

  1. Replies